Soustvarjaj novo skupnost - doniraj Zavodu Anacordum

Zavod Anacordum je ustanovljen z namenom vzpodbujanja opolnomočenega, izpolnjenega vitalnega in lahkotnejšega življenja na različnih družbenih področjih. Osrednja fokusna skupina so ljudje, ki so podjetniki, ustvarjalci, vodje in vsi, ki delajo z ljudmi na najrazličnejše načine. Zavod je manifest uvajanja več človečnosti, sočutja in rasti na vsa ta področja.

Naša najpomembnejša naloga je podpreti in naučiti ljudi, da prepoznajo svoje skrite potenciale in jih začnejo živeti. Uvajamo nove trende in nove načine učenja, ki presegajo sistemsko omejevanje in dopuščajo ter krepijo proces svobodnega in zavestnega kreiranja, ustvarjanja.

To so meditacija, treningi čuječnosti, energijske terapije, učenje upravljanja z lastno energijo, osvobajanje preteklih travm in vzorcev, ki nam ne služijo več, joga, dihalne tehnike, mentorstvo, razvoj intuicije,...

Naš cilj je, da krepimo in živimo povezovalnost in sodelovanje, tako v zasebnem kot v javnem sektorju.

Za dosego teh ciljev je nastala knjiga in program Svetlobni vodnik, ki se usmeri najprej na individualnega uporabnika - posameznika, da ga podpre k oživljanju tistega najboljšega, pristnega, ljubečega, kar nosi v sebi in ga učinkovito – preko konkretnih orodij, spomni, da je del narave (narave v najširšem možnem pomenu). Današnji človek najprej potrebuje pogled vase, osebno. Iz novo zgrajene celovitosti znotraj šele lahko »zdravo«, učinkovito, kreativno in izpolnjeno deluje v družbi in življenju.

Zavod Anacordum organizira različna izobraževanja, dogodke, delavnice, prav tako pa nudi svojo podporo na različnih brezplačnih predavanjih in svetovanjih. Cilj je izgradnja ustanove - akademije, ki je prostor za podporo in razvoj osebnih potencialov, novodobnega učenja in rasti.

Ker naše delovanje podpirate se vam za vašo donacijo iz srca zahvaljujemo! Soustvarjajmo še naprej!

KAKO DONIRATE:

  1. Izpolnite izjavo o donaciji (v priponki), jo podpišete in sken pošljete na naslov [email protected]
  2. PODATKI ZA IZVEDBO NAKAZILA:
    • TRR: IBAN SI56 0288 9026 2482 060, odprt pri NLB d.d.
    • Namen: donacija zavodu
    • Sklic: 00 - datum (npr. 12112019)
  3. Če se strinjate, vas donatorja kot sokreatorja omenimo tudi na naši spletni strani, kjer se lahko na kratko predstavite in zapišete tudi svoje vrednote za ustvarjanje boljše prihodnosti - se povežemo in podpremo tudi na tak način. Sporočite nam svojo odločitev na mail [email protected]

Hvala za sokreacijo,

Ana

"Namen naših življenj je, da ustvarjamo harmonijo."