Namen Svetlobnega vodnika je, da z njegovo uporabo začneš uporabljati svoj um drugače in ga na ta način sinhroniziraš s svojo srčno inteligenco. S tem vzpostaviš nove povezave znotraj sebe, ki te vodijo do lastne notranje moči in osvoboditve strahov, bolečin, omejitev. Na ta način lahko začneš zavestno kreirati svoje novo življenje.

Svetlobni vodnik je ustvarjen tako, da ta tvoja pot poteka lahkotno in v nekem tvojem ritmu. Ima več vlog, ki jih samostojno izbiraš in kombiniraš.

Svetlobni vodnik je lahko tvoj:

- Planer

- Rokovnik

- Osebni strateg, ki te nauči modrega planiranja aktivnosti

- Učitelj uporabe intuicije

- Setveni koledar za človeka, saj vsebuje rituale za zdravo življenje

- Učitelj harmonije, saj te uči harmonije na treh področjih življenja: zdravje/narava, odnosi, delo/kreacija

- Knjiga, ki je ustvarjena za branje in predvsem pisanje, saj preko smernic in sistema, ki to omogoča, da se res dobro spoznaš in preko tega ustvariš življenje na svoj način.
POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA


  • Zakaj bi to uporabljal? Da v svoje življenje vneseš več miru, harmonije in se povežeš s svojo srčno inteligenco.


  • Ga lahko uporabljam samo jaz ali tudi moja družina? V Svetlobnem vodniku je mnogo pozitivnih ter uporabnih tehnik, ki lahko dobrodejno vplivajo na širši krog družine, prijateljev, sodelavcev... Vendar je uporaba Svetlobnega vodnika za delo ob intervalih in kot planer, dnevnik hvaležnosti ter pisanje ciljev in vizije namenjena za posamezno osebo.


  • Kje lahko najdem podporo? V naši skupnosti Akademije zavestnega kreiranja je že veliko posameznikov, ki imajo morda podobne izkušnje ali zgodbe kot ti. Na tej poti se iskreno in dobronamerno podpiramo in v varnih zaprtih skupinah na socialnih omrežjih med seboj delimo naše kreacije, mejnike ter manjše in večje zmage.


  • Kako sploh začnem? Na začetku;) Najprej si poglej glavne 3 principe delovanja Svetlobnega vodnika in nato kar pogumno na pot kreiranja novega harmoničnega življenja.


  • Kaj če začnem in nato hitro odneham? Gojenje notranje kultivacije in redno izvajanje pozitivnih izpolnjujočih ritualov v življenju je izjemno pomembno. Če pa že pride do momentov, kjer se fokus in motivacija rahlo izgubita je pa tu podpora skupnosti. Ta dodana vrednost je mnogokrat resnično ključnega pomena.  • Kaj če se nikoli do zdaj nisem srečal z duhovnimi temami? Brez skrbi. Vse duhovne vsebine, ki so podane v Svetlobnem vodniku so napisane v razumljivem in enostavnem jeziku, kjer je poudarek, da se naučena tehnika lahkotno in preprosto doda v redno dnevno prakso.IZKUŠNJA UPORABNICE

Napreduj v svoji zavestni kreaciji. Na voljo imaš prav poseben program 3 Koraki do več lahkotnosti.

Za kratek čas povsem BREZPLAČNO


KDO JE ANA?

Ana je intuitivni medij, ki prevaja višje frekvence v lahkoten jezik, ki je razumljiv vsakomur.

Njeno poslanstvo je, da kot kanal oz. povezava med vesoljem in zemeljskim življenjem, dviguje vibracijo vsem, ki si želijo pozitivne transformacije in postati avtentični, srečni, strastni kreatorji svojega življenja.

Podpre te pri tem, da prepoznaš in presežeš blokade, ki te omejujejo, da bi zaživel/a svoje sanje.

Postani ponovno zaljubljen/a v življenje!