KREIRAM SVOJE SVETLOBNO LETO 2019

spletna akademija in online skupnost

APRIL 2019: »Sidram novo jasnost o tem, kdo sem«


DA, želim se vpisati

V aprilu na akademiji še bolj zavestno vstopamo v svojo moč, ustvarjamo in živimo nov kreativni potencial

Oglej si mesečno energijsko napoved in pod videom preberi napotke in priporočila za mesec april


Mesec APRIL je mesec, ki nadaljuje močno transformativno energijo iz meseca marca. Ne, ni čas, da se ustaviš ali zbežiš pred sabo, pred klicem, ki ga slišiš v sebi. To je čas, da stopiš globlje v svojo moč, v svojo resnično moč in se srečaš s svojim resničnim poslanstvom.

Če je vse to zate novo, nepredstavljivo in nepoznano, še ne pomeni, da ni resnično in da ne obstaja. Ali veš, da je tvoja percepcija tvoje trenutne realnosti zgrajena na tvojih preteklih predstavah in prepričanjih. Kako pa veš, da je to zares resnično? Verjetno ni. Si upaš sočiti in pogledati v neznano? Tam se skriva tvoj potencial.

Sporočilo aprila je: »PREPOZNAJ NOVO. ODPRI SE ZA NOVO. NAJ TE NE BO STRAH!«
 

Osrednja namera meseca aprila

»V sebi čutim sprejetost in mir - zunanje okolje mi sporoča, da sem varen, varna in voden, vodena.«

Ana Kolenc, Svetlobni vodnik, april

Akademija in celoletni program je namenjen vzdrževanju notranjega ravnovesja, tvoji duhovni in osebni rasti ter premagovanju ovir na poti do živetja svojega poslanstva! Nauči te zavestnega kreiranja.


Kaj to pomeni?

Vsak od nas je tukaj zato, da živi izpolnjeno življenje. Vsi se na tej poti učimo, da prepoznamo svoje pravo bistvo in izgradimo notranjo moč, ki izvira iz zavedanja naše povezanosti z Življenjem. Program in moje mesečno vodenje te podpre, da ohraniš na tej poti ravnovesje in mirnost. Naučim te, da lahkotneje odpravljaš omejujoča prepričanja na poti k svobodi in obilju, kreiranju življenja, kot si ga želiš!

Skozi program osvojiš znanje in uporabiš orodja, ki te podprejo, da se umiriš, ohraniš fokus, zdravo telo in spoznaš moč intuicije in energije.

Akademija s programom "kreiram svoje svetlobno leto 2019" te uči zavestnega kreiranja, predvsem pa te opremi s kvalitetnimi in lahko uporabljivimi tehnikami in ključki, ki jih delim s tabo vsak mesec.

Učim te uporabljanja tvoje intuicije in spoznavanja naravnih ritmov. Ali veš, da ni vedno pravi čas za vsa tvoja opravila? Ključno je, da se toliko spoznaš, da se naučiš dobro poslušati in na podlagi tega zavedanja opravljati aktivnosti, ko je čas za to podporen.

Prav tako je izjemno pomembno, da se na svoji poti znaš ustaviti in primerno napolniti zaloge energije.

Vse to in še več, se naučiš na čisto novi, posebni in unikatni akademiji.

Spoznaj nov način učenja, spoznaj kako živeti bolj lahkotno in kreirati zavestno!


 
 

Koncept učenja v akademiji je namenjen krepitvi srčno-možganske koherence in učenju čustvene inteligence. Ne samo, da se učimo prepoznavanja lastnih čustev in upravljanja z njimi, učimo se predvsem čutiti in uporabljati zaznavanje svoje srčne moči za kreiranje pozitivne spremembe v svetu!

Energijsko / kvantvno kreiranje se začne v področju srca. Tam je dom tvojega brezmejnega potenciala. Potrebujemo zavestno učenje in trening, da se spoznamo s tem centrom in začnemo postopoma uporablajti njegove kapacitete. Za to je potreben čas in konstantna vaja.

Se želiš naučiti kreirati in uporabljati načela kvantnega kreiranja?

Potem je tole pravi prostor zate. Pridruži se nam na akademiji!


Vsebine programa so vsak mesec ekskluzivno dostopne samo članom spletne akademije.

Kaj program zajema?

Mesečno energijsko napoved, ki te usmeri skozi tekoči mesec in ti pove, kakšno delovanje je v tem določenem mesecu priporočljivo in katero ne. Spoznaš naravne ritme in svojo vpetost v cikličnost narave.


ENERGIJSKE SINHRONIZACIJE V ŽIVO v času intervalov - unikatnost in posebna vrednost programa so skupinske energijske sinhronizacije (3x mesečno), ki jih izvajamo online, vedno na prvi dan posameznega intervala (vse delavnice ostanejo dostopne v tvoji online učilnici tudi kasneje, skozi celoten program)

MESEČNA MEDITACIJA za domačo uporabo kadarkoli, kjerkoli - meditacija je ustvarjena v skladu s trenutnimi ritmi in energijskimi tokovi v naravi, prilagojena sodobnemu, podjetnemu, ustvarjalnemu posamezniku/ci, ki želi ustvarjati bolj lahkotno in napredno

Smernice na treh ključnih področjih življenja - zdravje/narava, delo/kreacija in odnosi, ki jih prejmeš v točno določenem času, ki je ugoden. To pomeni, da tvoja aktivnost, ki jo izvedeš "pravočasno" na podlagi teh smernic, doseže veliko večjo učinkovitost in rezultat, kot sicer.

Vsak mesec ti ponudim eno praktično orodje iz lastne prakse (joga, dihanje, vokalno izražanje) - prejmeš v obliki posnetka

Skozi celoten program sem s tabo kot tvoja osebna mentorica. Na voljo pa ti je tudi medsebojna motivacija članov v zaprti Facebook skupini in priložnost za povezovanje

 

Meditacija naj bo ZABAVA!

Program je zasnovan tako, da je tebi v prvi vrsti lahkotno! Vsi radi delamo nekaj, kar je prijetno, pri čemer uživamo in se imamo lepo!

In tudi pri meditaciji velja pomembno pravilo – BOLJ, KOT JE LAHKOTNO, VEČJI UČINEK IMA NA NAS!

Večina nas je močno navezana na uporabo levega dela možganov, naš ego, samozadostnost. Ko meditiramo, dostopamo do desnega dela možganov, vedno bolj si dopuščamo mir in polnjenje. Ko meditiramo, se polnimo iz vira neskončne energije. Sproščamo nevrološki sistem in vzpostavljamo nove nevrološke povezave. Bolj, ko smo ljubeči do sebe in okolja, vedno več modrosti za življenje prejemamo.

Kot veš, v skupini je moč in ko več ljudi skupaj meditira in usmerja namero - fokus, in vse to v energijsko ugodnem času, je učinek toliko večji. Pa ne samo na nas osebno, vendar na stanje kolektivne zavesti.

Z meditacijami ob intervalih prispevamo k splošnemu zdravju (mentalnem in fizičnem) naše skupnosti in družbe.

Postani zavestni kreator svojega življenja!

 
VPIS NA AKADEMIJO IN CENA PROGRAMA:


Vsak mesec na akademiji odpremo novo učilnico z vsebino tistega meseca, ki je narejena po meri cikličnosti narave, kar ti daje DODATNO PODPORO!

Moj osebni predlog in nagovor tebi je, da se priključiš akademiji vsaj za tri mesece. Po tem času boš že začel/a opažati konkretne spremembe znotraj sebe!

Vzemi ta proces kot tvoj tek na dolgo progo ... ki prinese rezultat, ki je trajen!

PRIDRUŽI SE IN SPREMENI SVOJE ŽIVLJENJE

Pogosto zastavljena vprašanja


Kaj vse je Svetlobni vodnik?
- Planer

- Knjiga

- Rokovnik

- Osebni strateg, ki te nauči modrega planiranja aktivnosti

- Učitelj uporabe intuicije

- Vsebuje rituale za zdravo življenje

- Uči nas harmonije na področju zdravja/narave, odnosov in dela/kreacije, ki so tri najpomembnejša področja našega življenja

- Izjemen opomnik,ki te nežno opominja, kako je ljubezen do sebe pomembna

Kaj o knjigi Svetlobni vodnik menijo drugi?
»V času, prežetem s poveličevanjem zunanje podobe in iskanjem zunanjih potrditev, nam Anin vodnik pomaga naravnati notranji kompas in nas subtilno usmeri k potovanju vase. Ko občutimo medsebojno povezanost, soodvisnost in neskončnost priložnosti za samouresničitev, se življenje iz bojišča prelevi v igrišče. Soustvarjanje se lahko v polnini začne!«

Mag. Ladeja Godina Košir

ustanoviteljica Circular Change, finalistka Circular Economy Leadership Award / WEF

Kaj o spletnem programu "Kreiram svoje svetlobno leto" pravijo drugi?
»S programom Svetlobni vodnik sem pridobil izjemno veliko spoznanj tako na osebnem kot poslovnem področju, ki zame pomenijo harmonijo in uravnoteženost med delom in prostim časom. Rezultat osebnostne rasti je tudi privabljanje tistih strank, ki sem si jih vedno želel in posledično bolj lahkotno opravljam svoje poslanstvo.«

Uroš Kavs, Inštitut Most
 

Vpiši se na akademijo, izboljšaj svoje počutje, zmanjšaj stres ter okrepi moč lahkotnega odločanja in kreiranja skozi celo leto. Poskrbi za svoje celostno zdravje zdaj!


VPISI NA AKADEMIJO V APRILU:

April je eden izmed energijsko najmočnejših mesecev v tem letu, zato izkoristi ta trenutke in naredi korak naprej na poti svojega poslanstva.
Kaj to pomeni? Več o tem ti razložim v energijski napovedi, ki jo najdeš zgoraj. (filmček)


Za vse, ki se boste na novo priključili v programe do 5.4., velja posebna cena:

  • MESEČNA ČLANARINA v APRILU: SAMO 28,00 EUR (namesto 48,00 EUR)
  • Trije meseci skupaj: 80,00 EUR
  • LETNA ČLANARNINA (do 31.12): 247,00 EUR (namesto 497,00 EUR). Tukaj dobiš dostop do vseh vsebin za celo leto (tudi jan, feb in mar).

IZKORISTI TRENUTEK ZDAJ ... Aktiviraj svoj edinstven potencial!Tvoja mentorica


Ana Kolenc
Ana Kolenc

Ana je intuitivni medij, ki prevaja višje frekvence v lahkoten jezik, ki je razumljiv vsakomur.

Njeno poslanstvo je, da kot kanal oz. povezava med vesoljem in zemeljskim življenjem, dviguje vibracijo vsem, ki si želijo pozitivne transformacije in postati avtentični, srečni, strastni kreatorji svojega življenja.

Podpre te pri tem, da prepoznaš in presežeš blokade, ki te omejujejo, da bi zaživel/a svoje sanje.

Postani ponovno zaljubljen/a v življenje!

~ Ana Kolenc,

AnaCordum • : [email protected]


Vsebine: Anacordum, Ana Kolenc • Pravilnik o zasebnosti

Naslovna fotografija: Pixabay • Ikone: Freepik