KREIRAM SVOJE SVETLOBNO LETO 2019

spletna akademija in online skupnost

FEBRUAR 2019: »Prebudi ljubeč odnos do sebe«


DA, želim se vpisati

Februar je mesec za VEČ LJUBEZNI – LJUBEZNI DO SEBE

Oglej si mesečno energijsko napoved in pod videom preberi napotke in priporočila za mesec februar


Februar je mesec posebnega zorenja. To pomeni, da bo marsikoga od nas potrpežljivo in vztrajno spodbujal k mirnemu delovanju z več počitka in več polnjenja svojih zalog enegije. Ko smo mirni in spočiti znotraj sebe, vzpostavimo podlago za novo zorenje. Kako? Potrebno je kvaitetno poskrbeti zase, tako, da se sproti napolnimo z dovoljšnjo količino energije. Zaradi preteklega obdobja, ki je bilo za marsikoga zahtevno, je sedaj še kako potrebno, da se vzpostavi notranje ravnovesje.

Ko govorim počitku, ne mislim na to, da se zapremo za štiri stene in vse naše projekte spustimo iz rok. Mislim na to, da moramo biti pozorni na to, da stremimo k ravnovesju in nismo neobčutljivi za potrebe našega telesa in počutja. Velikokrat gremo preko svojih meja, pa tega sploh ne vemo. Včasih je manj, več in umetnost je ravno v tem, da se naučimo, kdaj mirovati in kdaj se aktivirati. Da najdemo to magično formulo, ki nas vzdržuje in nam koristi na dolgi rok.

Učimo se nove ljubezni do sebe ...

Nadaljujemo v februar, pogumno, vztrajno in potrpežljivo!

S teboj sem na poti, da ti pomagam postaviti jasnost v tvojih ciljih in viziji, da te podprem v skrbi za tvoje fizično, čustveno in energijsko počutje in da te vsakoč opomnim kako dobro ti gre na tvoji poti.


 

Osrednja namera meseca februarja

»Poslušam melodijo svojega srca, pojem z njo in se veselim jutrišnjega dne. «

Ana Kolenc, Svetlobni vodnik, februar

PRIŠEL JE POSEBEN MESEC, V FEBRUARJU AKADEMIJA URADNO ODPIRA SVOJA VRATA!


Akademija in celoletni program je namenjen vzdrževanju notranjega ravnovesja, tvoji duhovni in osebni rasti ter premagovanju ovir na poti do živetja svojega poslanstva! Nauči te zavestnega kreiranja.

Kaj to pomeni?
Vsak od nas je tukaj zato, da živi izpolnjeno življenje. Vsi se na tej poti učimo. Program in moje mesečno vodenje te podpre, da ohraniš na tej poti ravnovesje in mirnost. Prav tako pa lahkotneje odpravljaš omejujoča prepričanja na poti k svobodi in obilju, kreiranju življenja, kot si ga želiš!

Skozi program osvojiš znanje in uporabiš orodja, ki te podprejo, da se umiriš, ohraniš fokus, zdravo telo in spoznaš moč intuicije in energije.


Akademija s programom "kreiram svoje svetlobno leto 2019" te uči zavestnega kreiranja, predvsem pa te opremi z dodatnimi tehnikami in ključki, ki jih delim s tabo vsak mesec.

Učim te uporabljanja tvoje intuicije in spoznavanja naravnih ritmov. Ali veš, da ni vedno pravi čas za vsa tvoja opravila? Ključno je, da se naučiš poslušati in narediš aktivnost, ko je čas za to podporen.

Prav tako je izjemno pomembno, da se na svoji poti znaš ustaviti in primerno napolniti zaloge energije.

Vse to in še več, se naučiš na čisto novi, posebni in unikatni akademiji.

Spoznaj nov način učenja, spoznaj kako živeti bolj lahkotno in kreirati zavestno!


 
 

Koncept učenja v akademiji je namenjen krepitvi srčno-možganske koherence in učenju čustvene inteligence. Ne samo, da se učimo prepoznavanja lastnih čustev in upravljanja z njimi, učimo se predvsem čutiti in uporabljati zaznavanje svoje srčne moči za kreiranje pozitivne spremembe v svetu!

Vsebine programa so vsak mesec ekskluzivno dostopne samo članom spletne akademije.

Kaj program zajema?

Mesečno energijsko napoved, ki te usmeri skozi tekoči mesec in ti pove, kakšno delovanje je v tem določenem mesecu priporočljivo in katero ne. Spoznaš naravne ritme in svojo vpetost v cikličnost narave.


ENERGIJSKE SINHRONIZACIJE V ŽIVO v času intervalov - edinstvenost programa so skupinske meditacije (3x mesečno), ki jih izvajamo online vedno na prvi dan posameznega intervala (tudi kasneje ostanejo dostopne v tvoji online učilnici)

MESEČNA MEDITACIJA za domačo uporabo kadarkoli, kjerkoli - posebnost je to, da je v skladu s trenutnimi ritmi in energijskimi tokovi v naravi, prilagojena sodobnemu, podjetnemu posamezniku, ki želi ustvarjati bolj lahkotno in napredno

Smernice na treh ključnih področjih življenja - zdravje/narava, delo/kreacija in odnosi, ki jih prejmeš v točno določenem času, ki je ugoden. To pomeni, da tvoja aktivnost, ki jo izvedeš "pravočasno" na podlagi teh smernic, doseže veliko večjo učinkovitost in rezultat, kot sicer.

Vsak mesec ti ponudim eno praktično orodje iz lastne prakse (joga, dihanje, vokalno izražanje) - prejmeš v obliki posnetka

Skozi celoten program sem s tabo kot tvoja osebna mentorica. Na voljo pa ti je tudi medsebojna motivacija članov v zaprti Facebook skupini in priložnost za povezovanje

 

Meditacija naj bo ZABAVA!

Program je zasnovan tako, da je tebi v prvi vrsti lahkotno! Vsi radi delamo nekaj, kar je prijetno, pri čemer uživamo in se imamo lepo!

In tudi pri meditaciji velja pomembno pravilo – BOLJ, KOT JE LAHKOTNO, VEČJI UČINEK IMA NA NAS!

Večina nas je močno navezana na uporabo levega dela možganov, naš ego, samozadostnost. Ko meditiramo, dostopamo do desnega dela možganov, vedno bolj si dopuščamo mir in polnjenje. Ko meditiramo, se polnimo iz vira neskončne energije. Sproščamo nevrološki sistem in vzpostavljamo nove nevrološke povezave. Bolj, ko smo ljubeči do sebe in okolja, vedno več modrosti za življenje prejemamo.

Kot veš, v skupini je moč in ko več ljudi skupaj meditira in usmerja namero - fokus, in vse to v energijsko ugodnem času, je učinek toliko večji. Pa ne samo na nas osebno, vendar na stanje kolektivne zavesti.

Z meditacijami ob intervalih prispevamo k splošnemu zdravju (mentalnem in fizičnem) naše skupnosti in družbe.

Postani zavestni kreator svojega življenja!

 
VPIS NA AKADEMIJO IN CENA PROGRAMA:
NE ZAMUDI!
Akademija s programom KREIRAM SVOJE SVETLOBNO LETO uradno odpira svoja vrata 1.2.2019!
Vaše vpise na akademijo sprejemamo od 21.1. naprej do najkasneje 5.2. za mesec februar.
Vsak mesec na akademiji odpremo novo učilnico z vsebino tistega meseca, ki je narejena po meri cikličnosti narave, kar ti daje DODATNO PODPORO!

Pogosto zastavljena vprašanja


Kaj vse je Svetlobni vodnik?
- Planer

- Knjiga

- Rokovnik

- Osebni strateg, ki te nauči modrega planiranja aktivnosti

- Učitelj intuicije

- Vsebuje rituale za zdravo življenje

- Uči nas harmonije na področju zdravja/narave, odnosov in dela/kreacije, ki so tri najpomembnejša področja našega življenja

- Izjemen opomnik,ki te nežno opominja, kako je ljubezen do sebe pomembna

Kaj o knjigi Svetlobni vodnik menijo drugi?
»V času, prežetem s poveličevanjem zunanje podobe in iskanjem zunanjih potrditev, nam Anin vodnik pomaga naravnati notranji kompas in nas subtilno usmeri k potovanju vase. Ko občutimo medsebojno povezanost, soodvisnost in neskončnost priložnosti za samouresničitev, se življenje iz bojišča prelevi v igrišče. Soustvarjanje se lahko v polnini začne!«

Mag. Ladeja Godina Košir

ustanoviteljica Circular Change, finalistka Circular Economy Leadership Award / WEF

Kaj o spletnem programu "Kreiram svoje svetlobno leto" pravijo drugi?
»S programom Svetlobni vodnik sem pridobil izjemno veliko spoznanj tako na osebnem kot poslovnem področju, ki zame pomenijo harmonijo in uravnoteženost med delom in prostim časom. Rezultat osebnostne rasti je tudi privabljanje tistih strank, ki sem si jih vedno želel in posledično bolj lahkotno opravljam svoje poslanstvo.«

Uroš Kavs, Inštitut Most
 

Vpiši se na akademijo, izboljšaš svoje počutje, zmanjšaj stres ter okrepi moč lahkotnega odločanja in kreiranja skozi celo leto. Poskrbi za svoje celostno zdravje zdaj!

POSEBNA CENA LE ZA VPISE DO 31.1.

MESEČNA ČLANARINA: 26,00 EUR (namesto 48,00 EUR)

LETNA ČLANARNINA (11 mesecev): 265,00 EUR (namesto 497,00 EUR)

IZKORISTI TRENUTEK ZDAJ ...


Tvoja mentorica


Ana Kolenc
Ana Kolenc

Ana je intuitivni medij, ki prevaja višje frekvence v lahkoten jezik, ki je razumljiv vsakomur.

Njeno poslanstvo je, da kot kanal oz. povezava med vesoljem in zemeljskim življenjem, dviguje vibracijo vsem, ki si želijo pozitivne transformacije in postati avtentični, srečni, strastni kreatorji svojega življenja.

Podpre te pri tem, da prepoznaš in presežeš blokade, ki te omejujejo, da bi zaživel/a svoje sanje.

Postani ponovno zaljubljen/a v življenje!

~ Ana Kolenc,

AnaCordum • : [email protected]


Vsebine: Anacordum, Ana Kolenc • Pravilnik o zasebnosti

Naslovna fotografija: Pixabay • Ikone: Freepik