"KREIRAM SVOJE SVETLOBNO LETO 2019"

spletna akademija in online skupnost

JANUAR 2019: Prenovi odnos do sebe in prepričanja v to, kaj zmoreš v TEM TRENUTKU


DA, želim se vpisati

Akademija in celoletni program je namenjen vzdrževanju notranjega ravnovesja, tvoji duhovni in osebni rasti ter premagovanju ovir na poti do živetja svojega poslanstva! Nauči te zavestnega kreiranja.

Kaj to pomeni?
Vsak od nas je tukaj zato, da živi izpolnjeno življenje. Vsi se na tej poti učimo. Program in moje mesečno vodenje te podpre, da ohraniš na tej poti ravnovesje in mirnost. Prav tako pa lahkotneje odpravljaš omejujoča prepričanja na poti k svobodi in obilju, kreiranju življenja, kot si ga želiš!

Skozi program osvojiš znanje in uporabiš orodja, ki te podprejo, da se umiriš, ohraniš fokus, zdravo telo in spoznaš moč intuicije in energije.


Akademija s programom "kreiram svoje svetlobno leto 2019" te uči zavestnega kreiranja, predvsem pa te opremi z dodatnimi tehnikami in ključki, ki jih delim s tabo vsak mesec.

Učim te uporabljanja tvoje intuicije in spoznavanja naravnih ritmov. Ali veš, da ni vedno pravi čas za vsa tvoja opravila? Ključno je, da se naučiš poslušati in narediš aktivnost, ko je čas za to podporen.

Prav tako je izjemno pomembno, da se na svoji poti znaš ustaviti in primerno napolniti zaloge energije.

Vse to in še več, se naučiš na čisto novi, posebni in unikatni akademiji.

Spoznaj nov način učenja, spoznaj kako živeti bolj lahkotno in kreirati zavestno!


 

Koncept učenja v akademiji je namenjen krepitvi srčno-možganske koherence in učenju čustvene inteligence. Ne samo, da se učimo prepoznavanja lastnih čustev in upravljanja z njimi, učimo se predvsem čutiti in uporabljati zaznavanje svoje srčne moči za kreiranje pozitivne spremembe v svetu!

Vsebine programa so vsak mesec ekskluzivno dostopne samo članom spletne akademije.

Kaj program zajema?

Mesečno energijsko napoved, ki te usmeri skozi tekoči mesec in ti pove, kakšno delovanje je v tem določenem mesecu priporočljivo in katero ne. Spoznaš naravne ritme in svojo vpetost v cikličnost narave.


ENERGIJSKE SINHRONIZACIJE V ŽIVO v času intervalov - edinstvenost programa so skupinske meditacije (3x mesečno), ki jih izvajamo online vedno na prvi dan posameznega intervala (tudi kasneje ostanejo dostopne v tvoji online učilnici)

MESEČNA MEDITACIJA za domačo uporabo kadarkoli, kjerkoli - posebnost je to, da je v skladu s trenutnimi ritmi in energijskimi tokovi v naravi, prilagojena sodobnemu, podjetnemu posamezniku, ki želi ustvarjati bolj lahkotno in napredno

Smernice na treh ključnih področjih življenja - zdravje/narava, delo/kreacija in odnosi, ki jih prejmeš v točno določenem času, ki je ugoden. To pomeni, da tvoja aktivnost, ki jo izvedeš "pravočasno" na podlagi teh smernic, doseže veliko večjo učinkovitost in rezultat, kot sicer.

Vsak mesec ti ponudim eno praktično orodje iz lastne prakse (joga, dihanje, vokalno izražanje) - prejmeš v obliki posnetka

Skozi celoten program sem s tabo kot tvoja osebna mentorica. Na voljo pa ti je tudi medsebojna motivacija članov v zaprti Facebook skupini in priložnost za povezovanje

Kot veš, v skupini je moč in ko več ljudi skupaj meditira in usmerja namero - fokus, in vse to v energijsko ugodnem času, je učinek toliko večji. Pa ne samo na nas osebno, vendar na stanje kolektivne zavesti.

Z meditacijami ob intervalih prispevamo k splošnemu zdravju (mentalnem in fizičnem) naše skupnosti in družbe.

Postani zavestni kreator svojega življenja!

 

Osrednja namera meseca januarja

»Zavedam se, kdo sem v tem trenutku in kam grem. Zaupam vase in v svojo pot.«

Ana Kolenc, Svetlobni vodnik, januar

Vsebine mesečnega programa Kreiram svoje svetlobno leto 2019 so ekskluzivno dostopne samo članom in članicam.

V mesecu januarju pa poklanjamo posebno novoletno darilo: BREZPLAČEN dostop do meditacije.


Zaupaj mi svoj elektronski naslov, na katerega ti lahko pošljem informacije za dostop do BREZPLAČNE meditacije.


 
 

Vpisi v celoletni program akademije, se bodo začeli 21.1. 2019, prvim vpisanim pa bomo ponudili posebne ugodnosti.

Prav tako čakajo ugodnosti tudi tiste, ki boste z nami že v januarju!

Zato izkoristite to simbolično ceno in se nam za samo 13,00 EUR pridružite v januarju.*Iz akademije lahko izstopite kadarkoli po zaključku tekoče mesečne naročnine.

Pogosto zastavljena vprašanja


Kaj vse je Svetlobni vodnik?
- Planer

- Knjiga

- Rokovnik

- Osebni strateg, ki te nauči modrega planiranja aktivnosti

- Učitelj intuicije

- Vsebuje rituale za zdravo življenje

- Uči nas harmonije na področju zdravja/narave, odnosov in dela/kreacije, ki so tri najpomembnejša področja našega življenja

- Izjemen opomnik,ki te nežno opominja, kako je ljubezen do sebe pomembna

Kaj o knjigi Svetlobni vodnik menijo drugi?
»V času, prežetem s poveličevanjem zunanje podobe in iskanjem zunanjih potrditev, nam Anin vodnik pomaga naravnati notranji kompas in nas subtilno usmeri k potovanju vase. Ko občutimo medsebojno povezanost, soodvisnost in neskončnost priložnosti za samouresničitev, se življenje iz bojišča prelevi v igrišče. Soustvarjanje se lahko v polnini začne!«

Mag. Ladeja Godina Košir

ustanoviteljica Circular Change, finalistka Circular Economy Leadership Award / WEF

Kaj o spletnem programu "Kreiram svoje svetlobno leto" pravijo drugi?
»S programom Svetlobni vodnik sem pridobil izjemno veliko spoznanj tako na osebnem kot poslovnem področju, ki zame pomenijo harmonijo in uravnoteženost med delom in prostim časom. Rezultat osebnostne rasti je tudi privabljanje tistih strank, ki sem si jih vedno želel in posledično bolj lahkotno opravljam svoje poslanstvo.«

Uroš Kavs, Inštitut Most

Tvoja mentorica


Ana Kolenc
Ana Kolenc

Ana je intuitivni medij, ki prevaja višje frekvence v lahkoten jezik, ki je razumljiv vsakomur.

Njeno poslanstvo je, da kot kanal oz. povezava med vesoljem in zemeljskim življenjem, dviguje vibracijo vsem, ki si želijo pozitivne transformacije in postati avtentični, srečni, strastni kreatorji svojega življenja.

Podpre te pri tem, da prepoznaš in presežeš blokade, ki te omejujejo, da bi zaživel/a svoje sanje.

Postani ponovno zaljubljen/a v življenje!

~ Ana Kolenc,

AnaCordum • : [email protected]


Vsebine: Anacordum, Ana Kolenc • Pravilnik o zasebnosti

Naslovna fotografija: Pixabay • Ikone: Freepik