KREIRAM SVOJE SVETLOBNO LETO 2019

spletna akademija in online skupnost

Julij in avgust 2019: »Prestopam cono dvoma vase in vstopam v drugo polovico leta z jasnostjo in mirom«


DA, želim se vpisati

Julij in avgust sta priložnost, da postaviš nove temelje

Klikni na video in si oglej, kaj in kako bomo delali na Anacordum spletni akademiji tekom poletja


Poletje je idealen čas, da IZBOLJŠAŠ KAKOVOST SVOJEGA ŽIVLJENJA.

Julij in avgust ti ponujata ravno to, kar iščeš v tem trenutku! Kako se pred tabo poraja priložnost in odgovor, kaj narediti? Prisluhni bolj sebi in temu, kar ti sporoča tvoj notranji Jaz, tvoja srčna inteligenca.

Kako?

Stopi na pot z nami v Akademiji, kjer se vzgajamo Kreatorji za novo dobo.

Kaj to pomeni?

To pomeni, da smo predani delu, življenju, odnosom, v katerih izražamo jasnost in avtentičnost, brez mask. Predani smo delu na sebi, saj se zavedamo, da smo ogovorni za to, kar se nam dogaja v našem življenju, ker smo kreatorji. To pomeni, da smo predani ideji in notranjemu klicu, da soustvarimo lepše pogoje za življenje na našem čudovitem planetu na najrazličnejših podpročjih, kjer delujemo aktivno in to sedaj, ne jutri ali ko bo čas.

Kako to doseči?

Tako, da začneš pri sebi in se vedno vračaš nazaj vase. Ob ljudeh in na način, ki podpira Tebe individualno.

Kaj je tvoja resnica? Kaj čutiš? Kam in kako želiš naprej? Odloči se za jasnost, dosegel/la jo boš. Le z jasnostjo in stabilnostjo lahko resnično doprinašaš okolju.

Naredi korak zdaj in začni delovati v skladu s svojo avtentično vibracijo, s svojo resnično naravo. Sedaj je prišel čas, da spregledaš in se pomiriš s seboj, s tem KDO SI, in SE VZLJUBIŠ V VSEJ SVOJI POPOLNOSTI.

Nauči se kreirati iz vibracije zaupanja in obilja. Ustvari življenje v novi vibraciji!

ENERGIJSKA NAPOVED za meseca julij in avgust 2019

Klikni na video in si oglej energijsko napoved za poletje ter pod videom preberi napotke in priporočila za prihajajoča dva meseca


 

Osrednja namera meseca julija

»Moje bitje polni neskončna moč in to moč uporabljam v najvišje dobro.«

Ana Kolenc, Svetlobni vodnik

Meseca JULIJ in AVGUST sta meseca, ki sta namenjena polnjenju vseh tvojih aspektov, vseh tvojih teles. Sprašuj se, kaj lahko narediš, da izboljšaš kakovost svojega življenja. Kako lahko postaneš bolj umirjena, ljubeča in predvsem radostna oseba?

V Juliju bomo zrasli in prestopili cono dvoma.

Avgust nas bo ponovno spomnil še bolj, kako je pomemben naš odnos do narave, spoznanja kako močen učitelj je narava in kaj vse nam stik z njo ponudi na naši poti rasti. Narava nosi izjemno znanje in modrost, ki nam razkrije vso magijo življenja.

Na akademiji bomo skozi poletje še bolj okrepili subtilno zaznavanje in pretočnost.

... in druga polovica leta 2019 je odvisna od tega, kakšne temelje si bomo pripravili skozi julij in avgust.

Sporočilo teh dveh mesecev je: »Ustvari si več radostnih trenutkov in si dopusti ustaviti na tvoji poti, v tvojih odnosih, v tvoji družini, v tvoji službi. Ne dvomi več v to, kar čutiš!«

 

Osrednja namera meseca avgusta

»Moja pot je lahkotna, verjamem vase in v to, da je poskrbljeno zame. Nova energija / Bog / Ljubezen / Univerzum / Zavest deluje skozi mene in jaz sem na razpolago.«

Ana Kolenc, Svetlobni vodnik

Akademija in celoletni program je namenjen vzdrževanju notranjega ravnovesja, tvoji duhovni in osebni rasti ter premagovanju ovir na poti do živetja svojega poslanstva! Nauči te zavestnega kreiranja.


Kaj to pomeni?

Vsak od nas je tukaj zato, da živi izpolnjeno življenje. Vsi se na tej poti učimo, da prepoznamo svoje pravo bistvo in izgradimo notranjo moč, ki izvira iz zavedanja naše povezanosti z Življenjem. Program in moje mesečno vodenje te podpre, da ohraniš na tej poti ravnovesje in mirnost. Naučim te, da lahkotneje odpravljaš omejujoča prepričanja na poti k svobodi in obilju, kreiranju življenja, kot si ga želiš!

Skozi program osvojiš znanje in uporabiš orodja, ki te podprejo, da se umiriš, ohraniš fokus, zdravo telo in spoznaš moč intuicije in energije.

Akademija s programom "kreiram svoje svetlobno leto 2019" te uči zavestnega kreiranja, predvsem pa te opremi s kvalitetnimi in lahko uporabljivimi tehnikami in ključki, ki jih delim s tabo vsak mesec.

Učim te uporabljanja tvoje intuicije in spoznavanja naravnih ritmov. Ali veš, da ni vedno pravi čas za vsa tvoja opravila? Ključno je, da se toliko spoznaš, da se naučiš dobro poslušati in na podlagi tega zavedanja opravljati aktivnosti, ko je čas za to podporen.

Prav tako je izjemno pomembno, da se na svoji poti znaš ustaviti in primerno napolniti zaloge energije.

Vse to in še več, se naučiš na čisto novi, posebni in unikatni akademiji.

Spoznaj nov način učenja, spoznaj kako živeti bolj lahkotno in kreirati zavestno!


 
 

Koncept učenja v akademiji je namenjen krepitvi srčno-možganske koherence in učenju čustvene inteligence. Ne samo, da se učimo prepoznavanja lastnih čustev in upravljanja z njimi, učimo se predvsem čutiti in uporabljati zaznavanje svoje srčne moči za kreiranje pozitivne spremembe v svetu!

Energijsko / kvantvno kreiranje se začne v področju srca. Tam je dom tvojega brezmejnega potenciala. Potrebujemo zavestno učenje in trening, da se spoznamo s tem centrom in začnemo postopoma uporablajti njegove kapacitete. Za to je potreben čas in konstantna vaja.

Se želiš naučiti kreirati in uporabljati načela kvantnega kreiranja?

Potem je tole pravi prostor zate. Pridruži se nam na akademiji!


Vsebine programa so vsak mesec ekskluzivno dostopne samo članom spletne akademije.

Kaj program zajema?

Mesečno energijsko napoved, ki te usmeri skozi tekoči mesec in ti pove, kakšno delovanje je v tem določenem mesecu priporočljivo in katero ne. Spoznaš naravne ritme in svojo vpetost v cikličnost narave.


ENERGIJSKE SINHRONIZACIJE V ŽIVO v času intervalov - unikatnost in posebna vrednost programa so skupinske energijske sinhronizacije (3x mesečno), ki jih izvajamo online, vedno na prvi dan posameznega intervala (vse delavnice ostanejo dostopne v tvoji online učilnici tudi kasneje, skozi celoten program)

MESEČNA MEDITACIJA za domačo uporabo kadarkoli, kjerkoli - meditacija je ustvarjena v skladu s trenutnimi ritmi in energijskimi tokovi v naravi, prilagojena sodobnemu, podjetnemu, ustvarjalnemu posamezniku/ci, ki želi ustvarjati bolj lahkotno in napredno

Smernice na treh ključnih področjih življenja - zdravje/narava, delo/kreacija in odnosi, ki jih prejmeš v točno določenem času, ki je ugoden. To pomeni, da tvoja aktivnost, ki jo izvedeš "pravočasno" na podlagi teh smernic, doseže veliko večjo učinkovitost in rezultat, kot sicer.

Vsak mesec ti ponudim eno praktično orodje iz lastne prakse (joga, dihanje, vokalno izražanje) - prejmeš v obliki posnetka

Skozi celoten program sem s tabo kot tvoja osebna mentorica. Na voljo pa ti je tudi medsebojna motivacija članov v zaprti Facebook skupini in priložnost za povezovanje

 

Meditacija naj bo ZABAVA!

Program je zasnovan tako, da je tebi v prvi vrsti lahkotno! Vsi radi delamo nekaj, kar je prijetno, pri čemer uživamo in se imamo lepo!

In tudi pri meditaciji velja pomembno pravilo – BOLJ, KOT JE LAHKOTNO, VEČJI UČINEK IMA NA NAS!

Večina nas je močno navezana na uporabo levega dela možganov, naš ego, samozadostnost. Ko meditiramo, dostopamo do desnega dela možganov, vedno bolj si dopuščamo mir in polnjenje. Ko meditiramo, se polnimo iz vira neskončne energije. Sproščamo nevrološki sistem in vzpostavljamo nove nevrološke povezave. Bolj, ko smo ljubeči do sebe in okolja, vedno več modrosti za življenje prejemamo.

Kot veš, v skupini je moč in ko več ljudi skupaj meditira in usmerja namero - fokus, in vse to v energijsko ugodnem času, je učinek toliko večji. Pa ne samo na nas osebno, vendar na stanje kolektivne zavesti.

Z meditacijami ob intervalih prispevamo k splošnemu zdravju (mentalnem in fizičnem) naše skupnosti in družbe.

Postani zavestni kreator svojega življenja!

 
VPIS NA AKADEMIJO:


Vsak mesec na akademiji odpremo novo učilnico z vsebino tistega meseca, ki je narejena po meri cikličnosti narave, kar ti daje DODATNO PODPORO!

Moj osebni predlog in nagovor tebi je, da se priključiš akademiji vsaj za tri mesece. Po tem času boš že začel/a opažati konkretne spremembe znotraj sebe!

Vzemi ta proces kot tvoj tek na dolgo progo ... ki prinese rezultat, ki je trajen!

PRIDRUŽI SE IN SPREMENI SVOJE ŽIVLJENJE

Pogosto zastavljena vprašanja


Kaj vse je Svetlobni vodnik?
- Planer

- Knjiga

- Rokovnik

- Osebni strateg, ki te nauči modrega planiranja aktivnosti

- Učitelj uporabe intuicije

- Vsebuje rituale za zdravo življenje

- Uči nas harmonije na področju zdravja/narave, odnosov in dela/kreacije, ki so tri najpomembnejša področja našega življenja

- Izjemen opomnik,ki te nežno opominja, kako je ljubezen do sebe pomembna

Kaj o knjigi Svetlobni vodnik menijo drugi?
»V času, prežetem s poveličevanjem zunanje podobe in iskanjem zunanjih potrditev, nam Anin vodnik pomaga naravnati notranji kompas in nas subtilno usmeri k potovanju vase. Ko občutimo medsebojno povezanost, soodvisnost in neskončnost priložnosti za samouresničitev, se življenje iz bojišča prelevi v igrišče. Soustvarjanje se lahko v polnini začne!«

Mag. Ladeja Godina Košir

ustanoviteljica Circular Change, finalistka Circular Economy Leadership Award / WEF

Kaj o spletnem programu "Kreiram svoje svetlobno leto" pravijo drugi?
»S programom Svetlobni vodnik sem pridobil izjemno veliko spoznanj tako na osebnem kot poslovnem področju, ki zame pomenijo harmonijo in uravnoteženost med delom in prostim časom. Rezultat osebnostne rasti je tudi privabljanje tistih strank, ki sem si jih vedno želel in posledično bolj lahkotno opravljam svoje poslanstvo.«

Uroš Kavs, Inštitut Most
 

Vpiši se na akademijo, izboljšaj svoje počutje, zmanjšaj stres ter okrepi moč lahkotnega odločanja in kreiranja skozi celo leto. Ustvari si življenje na podagi svojega poslanstva, zavestnega kreiranja.

VPISI NA AKADEMIJO V OBDOBJU POLETJE – JULIJ IN AVGUST:

Tokratni vpis poteka za obdobje dveh mesecev, julij in avgust.

POLETNA AKADEMIJA ZNAŠA ZA DVA MESECA 76,00 EUR (namesto 96,00 EUR)***

To obdobje je priprava na september, ko začnemo z novo aktivacijo, ki bo prehodno obdobje do oktobra, ko nastopijo konkretne spremembe na akademiji.

Ne zamudi svoje priložnosti zdaj in se pripravi na jesen!

LETNA ČLANARNINA (do 31.12): 154,00 EUR (namesto 190,00 EUR). Tukaj dobiš dostop do vseh vsebin za celo leto (tudi jan., feb., mar., apr., maj in junij ter si član do konca leta).

IZKORISTI TRENUTEK ZDAJ ...

Aktivirajte svoj edinstven potencial in se naučite zavestnega kreiranja!

***pri že vpisanih velja mesečna članarina, ki je veljala v mesecu vpisa


Tvoja mentorica


Ana Kolenc
Ana Kolenc

Ana je intuitivni medij, ki prevaja višje frekvence v lahkoten jezik, ki je razumljiv vsakomur.

Njeno poslanstvo je, da kot kanal oz. povezava med vesoljem in zemeljskim življenjem, dviguje vibracijo vsem, ki si želijo pozitivne transformacije in postati avtentični, srečni, strastni kreatorji svojega življenja.

Podpre te pri tem, da prepoznaš in presežeš blokade, ki te omejujejo, da bi zaživel/a svoje sanje.

Postani ponovno zaljubljen/a v življenje!

~ Ana Kolenc,

AnaCordum • : [email protected]


Vsebine: Anacordum, Ana Kolenc • Pravilnik o zasebnosti

Naslovna fotografija: Pixabay • Ikone: Freepik