Poglej, kako poteka akademija zavestnega kreiranja:Kaj program zajema?


Mesečno energijsko napoved ki te usmeri skozi tekoči mesec in ti pove, kakšno delovanje je v tem določenem mesecu priporočljivo in katero ne. Spoznaš naravne ritme in svojo vpetost v cikličnost narave.


ENERGIJSKE SINHRONIZACIJE v času intervalov - unikatnost in posebna vrednost programa so skupinske energijske sinhronizacije (3x mesečno), ki jih izvajamo online, vedno na prvi dan posameznega intervala (vse delavnice ostanejo dostopne v tvoji online učilnici tudi kasneje, skozi celoten program)


MESEČNA MEDITACIJA za domačo uporabo kadarkoli, kjerkoli - meditacija je ustvarjena v skladu s trenutnimi ritmi in energijskimi tokovi v naravi, prilagojena sodobnemu, podjetnemu, ustvarjalnemu posamezniku/ci, ki želi ustvarjati bolj lahkotno in napredno


Smernice na treh ključnih področjih življenja - zdravje/narava, delo/kreacija in odnosi, ki jih prejmeš v točno določenem času, ki je ugoden. To pomeni, da tvoja aktivnost, ki jo izvedeš "pravočasno" na podlagi teh smernic, doseže veliko večjo učinkovitost in rezultat, kot sicer.


Vsak mesec ti ponudim eno praktično orodje iz lastne prakse (joga, dihanje, vokalno izražanje) - prejmeš v obliki posnetka


Skozi celoten program sem s tabo kot tvoja osebna mentorica. Na voljo pa ti je tudi medsebojna motivacija članov v zaprti Facebook skupini in priložnost za povezovanjePotek programa


  O Svetlobnem vodniku in spletni akademiji
Na voljo čez dni
dni potem, ko se vpišeš
  Darilo za prenos (download)
Na voljo čez dni
dni potem, ko se vpišeš
  Tehnični napotki za uporabe spletne akademije
Na voljo čez dni
dni potem, ko se vpišeš
  DECEMBER 2020: »Prihajaš v stanje DOM« daleč onkraj minljivega«
Na voljo čez dni
dni potem, ko se vpišeš
  Energijska usmeritev za delo doma
Na voljo čez dni
dni potem, ko se vpišeš
  Tempelj brezpogojne ljubezni
Na voljo čez dni
dni potem, ko se vpišeš
  Orodja meseca
Na voljo čez dni
dni potem, ko se vpišeš
  Osebni kontakt z Ano
Na voljo čez dni
dni potem, ko se vpišeš

Meditacija naj bo ZABAVA!

Program je zasnovan tako, da je tebi v prvi vrsti lahkotno! Vsi radi delamo nekaj, kar je prijetno, pri čemer uživamo in se imamo lepo!

In tudi pri meditaciji velja pomembno pravilo – BOLJ, KOT JE LAHKOTNO, VEČJI UČINEK IMA NA NAS!

Večina nas je močno navezana na uporabo levega dela možganov, naš ego, samozadostnost. Ko meditiramo, dostopamo do desnega dela možganov, vedno bolj si dopuščamo mir in polnjenje. Ko meditiramo, se polnimo iz vira neskončne energije. Sproščamo nevrološki sistem in vzpostavljamo nove nevrološke povezave. Bolj, ko smo ljubeči do sebe in okolja, vedno več modrosti za življenje prejemamo.
Kot veš, v skupini je moč in ko več ljudi skupaj meditira in usmerja namero - fokus, in vse to v energijsko ugodnem času, je učinek toliko večji. Pa ne samo na nas osebno,

vendar na stanje kolektivne zavesti.

Z meditacijami ob intervalih prispevamo k splošnemu zdravju (mentalnem in fizičnem)

naše skupnosti in družbe.

Postani zavestni kreator svojega življenja!
KDO JE ANA?

Ana je intuitivni medij, ki prevaja višje frekvence v lahkoten jezik, ki je razumljiv vsakomur.

Njeno poslanstvo je, da kot kanal oz. povezava med vesoljem in zemeljskim življenjem, dviguje vibracijo vsem, ki si želijo pozitivne transformacije in postati avtentični, srečni, strastni kreatorji svojega življenja.

Podpre te pri tem, da prepoznaš in presežeš blokade, ki te omejujejo, da bi zaživel/a svoje sanje.

Postani ponovno zaljubljen/a v življenje!


Vsebine: Anacordum, Ana Kolenc Pravilnik o zasebnosti

< <