Spletna akademija je zasnovana na knjigi Svetlobni vodnik - kreiram skozi 2020

To je knjiga, rokovnik, ki je tvoj planer skozi leto. Vanj vpisuješ svojo vizijo, prav tako pa te spomni na časovne intervale, ki te podprejo pri tvojem zavestnem kreiranju. To je njegova unikatnost!

Svetlobni vodnik je rokovnik, ki ni samo in zgolj rokovnik, je mnogo več!

Je učbenik, knjiga, motivator, koledar, sopotnik in prijatelj... Namenjen tebi, da z njegovo pomočjo in napotki vzpostaviš povezavo z deli sebe, ki te peljejo po poti širitve zavesti in razumevanja svoje izvorne narave.

Zakaj bi vse to počel/a? Zato, da svoje življenje postaviš v ravnovesje.

Namen Svetlobnega vodnika je, da v naša življenja prinaša prav posebno energijo – SVETLOBO, temu lahko tudi enostavno rečemo Ljubezen, energija ljubezni.

Ponudi nam podporo in moč, da sledimo sebi in si damo priložnost, da se spoznamo na nov način. Več svetlobe je v nas, več stvari je osvetljenih in bolj natančno vidimo. Bolj smo živi, iskrivi, strastni in po drugi strani tudi bolj odgovorni in čuječi.

Praktična usmerjenost Svetlobnega vodnika je njegova prednost, saj vsebuje konkretne napotke, ki nas vodijo skozi celo leto. Koristno je, da v življenje vpeljemo rutine, pri katerih vztrajamo; pomagajo nam krepiti zaznavanje svoje resnične narave.

Ko prebudimo svoj notranji svet, spoznamo nove vidike sebe. Prikličemo brezmejne priložnosti. Odpremo si obzorja, ki nam omogočajo lahkotnejše reševanje življenjskih izzivov, s katerimi se vsakodnevno soočamo. Ko napredujemo iz notranjosti navzven, odklepamo svoje dragocene sposobnosti. Pa ne samo svoje. S takšnim načinom sodelovanja ustvarjamo lepšo prihodnost za širšo skupnost. Namen našega življenja je, da zaživimo svobodneje, bolj ustvarjalno, izpolnjeno in v skladu z našim življenjskim poslanstvom.

Svetlobni vodnik je odličen sopotnik spletne akademije, saj vanj zapisuješ vsa svoja spoznanja in intuitivne uvide, ki jih prepoznaš med izvajanjem programa na akademiji.

Zaključi to lekcijo in nadaljuj na naslednjo